در دامنهی کوه آز، مشرف به روستای کندر در استان البرز، بزرگترین دشت لالههای ایران قرار گرفته است که در تمامی فصول سال، به ویژه در فصل بهار، چشم نواز و مصفاست. مجله گردشگری مای تراولز شما خوانندگان و علاقمندان به ایرانگردی را به خواندن این مقاله دعوت می کند.
این دشت پر گل، با مناظری زیبا و وسعتی در ضلع غربی روستا و در محوطه مجتمع گردشگری لزور واقع شده است. جلوهگری لاله ها در گونه های مختلف، در دل طبیعتی با کمترین میزان تغییرات کم نظیر است.
زین پس در این مکان ما هر ساله بازگشت باشکوه لالهها را به خواستگاه تاریخیشان (رشته کوههای البرز) جشن گرفته خواهد شد.
این جشنواره هرساله درفصل بهار از اواسط فروردین تا اوایل خردادماه برگزارمی گردد
مجتمع گردشگری لزور
این مجتمع گردشگری و بومگردی خارج از بافت روستا و در ضلع غربی آن واقع گردیده است که متشکل از سوئیتهای متعدد با ساختاری بومی میباشد. مجموعه ای از حیوانات مختلف، یکی از جذابههای این مجموعه است. همچنین سالن غذاخوری مرکزی در کنار سایر امکانات این مجتمع، فرصت اقامت بهتری را برای مسافران و گردشگران فراهم آورده است.
کندر در یک نگاه
روستای کندر که همچون نگینی است که کوههای سربهفلککشیده البرز آن را دربرگرفته اند، یکی از بهترین مناطق طبیعی استان البرز است که نزدیک بودنش به پایتخت آن را در زمره مطرحترین تفرجگاههای منطقه قرار داده است. این روستای خوش آب و هوای در میان البرز مرکزی و منظرههای دلنشین و زیبا و باغهای گلابی و گیلاس در نگاه اول چشم هر بینندهای را نوازش میدهد و هر کسی یک بار پا بر این خطه بگذارد شیفتهاش میشود.
کندر در فاصله شش کیلومتری شمال شرق کرج واقع شده است. نام این روستا از قدیم «کهنه در» یا «کن دور» یاد شده است. از جاذبه های گردشگری و دیدنیهای این تفرجگاه می توان قبرستان زرتشتیان، بناهای تاریخی و جاذبه های طبیعی مانند آبشار کندر را نام برد.
از میوه های مشهور این روستا می توان به انگور کندری،گلابی و گیلاس اشاره کرد. هوای خنک و لطیف و کوههای زیبا و سربهفلککشیده با چشمههای روان و مردمی نجیب و سخت کوش از خصوصیات این روستا است.
چگونه به کندر برویم؟
بعد از عبور از میدان امیرکبیر بیلقان وارد جاده چالوس شده و بعد از 1500 متر، از خروجی راست وارد جاده اختصاصی کندر شده و با طی کردن 11 کیلیومتر به روستای کندر خواهید رسید.
عکس: پوپک خواجه امیری