جهانگردی

معرفی غذاهای معروف ترکیه

یکی از تفریحاتی که هنگام سفر به شهرها و کشورهای مختلف می‌توان از آن لذت بسیار برد، امتحان کردن غذاهای محلی آن سرزمین است. به‌خصوص اگر قصد سفر به ترکیه را دارید، حتما غذاهای ترکیه را هم امتحان کنید، چون علاوه بر تنوع زیاد خوراکی‌ها، با ذائقه‌ی ایرانی‌ها هم سازگاری دارد و سفر خاطره‌انگیزتری برایتان رقم خواهد زد. در این مقاله مجله مای تراولز شما را با مهمترین و خوشمزه ترین خوراکی های سنتی ترکی آشنا می کند.

صبحانه کامل و خوشمزه ترکیه

صبحانه های سنتی ترکی معمولا شامل پنیر (معمولا پنیر فتا)، گوجه فرنگی، زیتون سیاه، عسل یا مربا، نان، سوسیس، سالاد، بیکن و تخم مرغ پخته شده و همچنین چای سیاه در استکان های باریک کوچک است.

غذاهای محلی و مورد علاقه ترکیه

دونر کباب

دونر یکی از غذاهای محلی ترکیه و البته از غذاهای ملی آلمان هم هست که به شکل‌های مختلف سرو می‌شود. گوشت این ساندویچ خوشمزه به‌آرامی پخته و معمولا در تهیه‌ی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده می‌شود.

کباب ترکی

این کباب ها با ذغال بلوط یا روی چوب پخته می شوند. در مواد اولیه ی این کباب بیشتراز گوشت گاو و یا گوشت گوسفند استفاده می شود. کباب یکی از مشهورترین غذاهای ترکی است کباب ازجمله غذاهایی است که در ترکیه می‌توانید لذت خوردن انواع مختلف آن را تجربه کنید. انواع کباب‌های ترکی عبارت‌اند از:

  • آدانا و اورفا: گوشت بره‌ی طعم‌دارشده که به دو صورت تند و معمولی و روی سیخ مخصوص گریل می‌شود
  • بیتی بیف: گوشت بره‌ی کباب‌شده که داخل نان لواش پیچیده شده و با ترکیب ماست و سس گوجه‌فرنگی سرو می‌شود.
  • شیش کباب: تکه‌های گوشت مرغ یا بره که بعد از طعم‌دار شدن روی سیخ کباب می‌شوند.
  • اسکندر کباب: یکی از کباب‌های معروف ترکیه است که می‌توانید آن را در اکثر خانه‌های کباب سفارش دهید. برای تهیه‌ی این کباب، فیله‌ی گوشت بره در سس گوجه‌فرنگی پخته و به‌همراه برنج یا نان پیتا و ماست سرو می‌شود.
بیشتر بدانید
احتمال راه‌اندازی پروازهای ترکیه از شنبه

مانتی ؛ جذاب و خوشمزه

مانتی مکعب‌های بسیار کوچک خمیری هستند که با گوشت چرخ‌کرده پر می‌شوند و بعد از جوشاندن در آب، همراه ماست و سسی متشکل از روغن، پاپریکا، سیر و نعناع، سرو می‌شود. مانتی از جمله غذاهای محلی ترکیه است که ظاهر و طعم منحصربه‌فردی دارد.

صدف سیاه

این صدف ها طعم و مزه ای بسیار خاص دارند و به دلیل هم جواری ترکیه با دریای مدیترانه به راحتی در دسترس هستند، این صدف های سیاه از لذیذترین صدف های دنیااند که گوشت داخل آن را انسان ها، ستاره ی دریایی، پرندگان وحیوانات دیگر می خورند.این غذا با روغن زیتون درست میشود.

 ایزگارا بالیک (ماهی تنوری)

ایزگارا بالیک یا ماهی کبابی غذاهای محلی ترکیه

اگر به استانبول سفر کنید و این غذا را امتحان نکنید، سفر شما هنوز ناقص است! بالیک در زبان ترکی به‌معنای ماهی است. ایزگارا بالیک از کبابی‌کردن ماهی‌های فصل مثل هامسی (ماهی کولی)، لِورِک (ماهی خاردار)، چوپرا (ماهی سیم)، ایستاوریت (اردک ماهی)، پالاموت (ماهی ماکرل) و لوفِر (ماهی آبی رنگ) تهیه می‌شود.

پیتزا ترکی 

پیتزای ترکی با مواد و طعم خاص ترکی

Lahmacun یک نوع پیتزا است که در اجاق های سنگی پخته شده است. این پیتزا شامل خمیر، گوشت گاو، جعفری، پیاز، فلفل سیاه سیر و فلفل قرمز بر روی خمیر است.

یاپراک سارما (دلمه‌ی برگ)

دلمه غذای محبوب در ترکیه با برگ مو

برگ‌ درخت انگور، کلم و یا برگ چغندر، پخته و سپس با گوشت طعم‌دارشده، برنج و مغزهای خوراکی و کشمش پر و بعد پیچیده می‌شوند. علاوه‌بر برگ، فلفل‌دلمه‌ای، کدو حلوایی و بادمجان نیز برای تهیه‌ی دلمه استفاده می‌شود.

دلمه های رنگی

دلمه جایگاه مهمی در غذاهای ترکیه دارد. برای تهیه ی این غذای لذیذ از بادمجان، فلفل دلمه و بسیاری از سبزیجات دیگراستفاده می شود و برای پر کردن داخل آن گندم یا برنج به همراه مواد دیگری که با توجه به هرمنطقه فرق می کند، استفاده می شود.

بیشتر بدانید
معروف ترین غذاهای قزوین که نباید از دست داد

برنج و مرغ ترکیه

برنج ترکی معمولا با مرغ و سس و ادویه استفاده می شود. این برنج که عطر و طعم خوبی دارد ؛ به همراه جوجه یا مرغ، ادویه جات و یا ترشی جات سرو می شود .

کارنیاریک 

کارنیاریک یکی از غذاهای اصلی ترکی است. مواد تشکیل دهنده اصلی شامل بادمجان ، گوشت گاوِ چرخ شده است.این غذا برای دوستداران بادمجان بی نظیر است .

دسرهای معروف ترکیه

باقلوا معروفترین دسر ترکیه 

باقلوا استانبولی یکی از دسرهای معروف ترکیه است. گردو، پسته، بادام یا فندق در میان شیرینی های کوچک قرار می گیرد و با شربت قند شیرین می شود .

 کادایف 

کادایف یک دسر خوشمزه و از شیرینی های سنتی پرطرفدار کشور ترکیه مخصوصا در ماه مبارک رمضان است که فوق العاده انرژی بخش بوده و از مخلوط آرد و آب، به شکل سیم های خمیری نازک آماده می شود .

قهوه‌ی ترک

نوعی قهوه‌ غلیط و تند که معمولا به همراه باقلوا و یا موزاییک کیک سرو می‌شود تا طعم تند و تلخ آن ملایم‌تر شود.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
به کمک نیاز دارید؟
شروع گفتگو
سلام! برای چت در WhatsApp روی یکی از اعضای زیر کلیک کنید
معمولا در عرض چند دقیقه پاسخ می دهیم
بستن
بستن